PRIVACY-verklaring

Privacyverklaring Mary’s Edelsteensieraden en kralen

19 april 2018

Uw privacy is voor Mary’s Edelsteensieraden en kralen van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel voor website: www.MaryEdelsteensieradenenkralen.nl doen met informatie die u ons in uw bestelling(en) heeft doen toekomen..

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Mary’s Edelsteensieraden en kralen.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze bestelling netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst (PostNL) geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder géén voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel is slechts voor Facebook een button opgenomen. Hiermee kunnen de beheerders van deze dienst uw persoonsgegevens verzamelen.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
Contacten van onze computer via het Internet geschieden uitsluitend via een beveiligde SSL-verbinding.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
    1) Wij hebben alleen die gegevens die wij van u ontvangen hebben en die nodig zijn voor de afwikkeling van uw betelling.
    2) Als u zich aangemeld heeft voor onze nieuwsbrief, kunt u zich daarvan heel gemakkelijk uitschrijven door de link onderaan een van onze nieuwsbrieven.

  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
    - Wij werken slechts met de persoonsgegevens, die u in uw bestellingen heeft vermeld.

  • het laten corrigeren van fouten

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • intrekken van toestemming

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat wij zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Mary’s Edelsteensieraden en kralen
(Eigenaresse: Maria Hendrika van der Valk)
Vuurplaat 555
3071 AR Rotterdam
info@Maryedelsteensieradenenkralen.nl
010-2238673

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 19-11-2020 - Ik heb goede ervaringen met Mary's edelsteensieraden en kralen. De...  lees meer
  • 12-11-2020 - Hoi Mary
    Wat een beeldige kralen heb je me gestuurd en...  lees meer
  • 09-11-2020 - Weer heel blij met mijn bestelling, prachtige kwaliteit & goede...  lees meer
Plaats een bericht

Social media

Facebook

Facebook

  • PostNL
© 2009 - 2020 Mary`s Edelsteensieraden en Kralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel